dijous, 28 d’abril del 2016

INVENCIBLES

Els alumnes de 3r de la nostra escola van protagonitzar el passat dimecres dia 20 d'abril la clausura de les activitats de Sant Jordi, participant en una coreografia, conjuntament amb les escoles Betúlia, Maristes, Santíssima Trinitat, Josep Carner, Llevant i Sant Andreu. Érem més de 500 alumnes ballant amb flors i llibres a la Rambla de Badalona una cançó dels Catarres, que es diu "Invencibles". En acabar, un representant de cada escola va llegir un manifest en favor de la lectura.

Ens ho vam passar molt bé i ens van gravar a la tele de Badalona.

I els llibres, com diu la cançó, ens fan anar molt lluny i ens fan........"Invencibles. Jo i tu som intrèpids navegants a la conquesta dels set mars, pioners i agosarats, àvids d'aventures com Neil Armstrong o James Cook, el desig d'anar més lluny cap a móns desconeguts i als seus misteris....".





I aquí el video gravat i emès per televisió de Badalona el dia 3 de Maig de 2016.



dissabte, 23 d’abril del 2016

DIADA DE SANT JORDI

Aquest any, hem volgut celebrar el dia de Sant Jordi amb mooolts llibres. Els alumnes de 6è han venut llibres a la paradeta que han muntat a l'entrada de l'escola. 
Totes les classes hi han passat a fer un tomb, a mirar i han triat un llibre per la biblioteca d'aula.





D'altra banda, totes les classes han elaborat un tríptic gegant sobre un llibre que han llegit aquest curs i que els ha agradat especialment o que té una relació amb el projecte d'aquest curs: "La fantasia".
Han quedat uns treballs ESPECTACULARS!!!Hem muntat una exposició preciosa al vestíbul de l'escola però per si no la podeu veure en directe, aquí us en deixem un tastet!

Enhorabona a tothom! Bona feina i bon Sant Jordi!!


dijous, 14 d’abril del 2016

EL TITELLA DE ROBA


Els alumnes de 1r i 2n han escoltat el conte "El titella de roba" de Michael Ende, il·lustrat per Alfonso Ruano, de l'editorial Cruïlla.
El conte explica la història d'un titella que li agrada molt fer riure a en Tomàs, que és el nen que juga amb ell.
Després d'escoltar el conte, també han après la cançó. Mireu què concentrats estaven  abans de començar!! I després, el llibre els va agradar molt i molt!



dijous, 7 d’abril del 2016

EL NAS DE L'ÀVIA

El conte d'aquesta setmana pels alumnes de 1r es diu "El nas de l'àvia" de l'Eva Santana i de l'editorial Baula. La protagonista d'aquesta història creu que li ha pres el nas a la seva àvia però ella no ha sigut i......Després,  parlem que tots tenim coses dels nostres avantpassats. Una conversa súper interessant que ha donat molt de si.