diumenge, 28 de febrer del 2016

EL RATOLÍ I ELS VENTS

El conte d'aquesta setmana pels alumnes de 1r ha estat "El ratolí i els vents" dins de l'àlbum "Històries de ratolins" de l'Arnold Lobel.
Al pobre ratolí, que només volia anar a navegar, els quatre vents: Tramuntana (del Nord), Migjorn (del sud), Llevant (de l'est) i Ponent (de l'oest) el van enviar ben lluuuuuuuuny!
Després d'escoltar el conte, hem après la cançó  "El vent" , que la podeu trobar a 
http://juguemcantant.blogspot.com.es/2008/12/el-vent.html.
I per acabar ens hem endut a la classe la mostra per fer un ratolí com a titella de dit i poder explicar el conte.



PADRINS I FILLOLS VISITEN LA BIBLIOTECA XAVIER SOTO

El passat dimarts els padrins de 6è A van acompanyar als seus fillols de 1r A a conèixer la Biblioteca del nostre barri, la Xavier Soto. Allà van compartir estones d'explicacions, de lectura i de contes. Mireu que bé s'ho van passar! 


dijous, 18 de febrer del 2016

L'aniversari del senyor Guillamó

Aquesta setmana, al CI, hem explicat "L'aniversari del senyor Guillamó" d' ANAIS DE VAUGUELA. Hem vist tota la fila d'amics del senyor Guillamó anant a celebrar el seu aniversari fent una cosa molt especial.
Nosaltres també hem parlat sobre les coses especials que ens agrada fer quan arriba el nostre aniversari, amb qui ens agrada celebrar-ho i què ens agrada menjar.
Una cosa que ens ha cridat molt l'atenció és que tots els personatges del conte estaven molt contents al final encara que no han aconseguit allò que volien. Una bona lliçó, no creieu?

dilluns, 8 de febrer del 2016

MIKI AL CONTACONTES DE 1r

El conte que vam explicar el dijous a l'hora del conte de 1r va ser "Miki" de Stephen Mackey.
És un conte on la Miki i uns amics seus (el pingüí i l'ós polar), en un ambient molt i molt fred, descobreixen un món ple de vida.


NOVA ESTRENA DE TEATRE LLEGIT DELS ALUMNES DE 6è

El passat dimecres, un grup d'alumnes de 6è van representar davant dels seus companys de 2n la obra d'  Adelaida Frías "Quien a buen lobo se arrima".
Com sempre, va ser tot un èxit! Enhorabona als actors i actrius!