dilluns, 28 de desembre del 2015

NADAL A LA BIBLIO





Per Nadal, la lectura és un regal!
















     I la nostra biblioteca      també es vesteix de        Nadal!

Comencem l'apadrinament lector

Dimarts 15 de Desembre vam fer la gran signatura de contractes entre padrins de 6è i fillols lectors de 1r. Va ser una estona en què es van conèixer i van parlar entre ells. El primer dimarts després de vacances, començarem la feina!

diumenge, 13 de desembre del 2015

Climent, ninot de neu

Aquest és el títol del conte d'aquesta setmana al cicle inicial. De fet, és una història verdadera que li va passar a l'àvia de l'àvia de l'Elena en un poble del Pirineu anomenat Sant Feiràs quan ella tenia 6 o 7 anys.
Obrim orelles
Comencem a escoltar la història

Construim en Climent

divendres, 11 de desembre del 2015

Un Nadal ple de llibres

Sembla el títol d'un conte, oi? Podria ser-ho però la idea aquí és que realment esdevingui això, un Nadal ple de llibres! Seguiu la campanya "Regala llibres, encara que no ho demanin" (#AunqueNoLPidan) i llegiu amb els vostres fills.
A l'apartat "Recomanacions" no us perdeu els llibres recomanats per la biblioteca Rosa Sensat.

dijous, 10 de desembre del 2015

ESTRENEM LECXIT

El passat dijous dia 3 vam tenir la primera sessió de Lexcit a l'escola amb alumnes de 3r ESO i de Batxillerat de l'institut Júlia Minguell, que faran de padrins lectors als nostres alumnes de cicle mitjà i superior.
Algun d'ells són ex-alumnes de l'escola com l'Andrea, la Tamar, la Tessa i la Merlin, que els ha fet il·lusió retornar en qualitat de padrins lectors. L'Estefania i el  Dillan també han volgut col·laborar amb nosaltres. Gràcies a tots!








Ens vam explicar algunes coses interessants i vam fer les parelles lectores. Aquí teniu algunes fotos d'aquest primer contacte.

dijous, 3 de desembre del 2015

El viatge de Max

Avui, els alumnes de 2n han escoltat un conte sense lletres que en Colorins els ha deixat dins d'una maleta perquè es tracta d'un viatge. Es diu "El viatge de Max" de David Gauthier i explica la història d'en Max que viu sol a dalt d'una muntanya i que se'n vol anar d'allà perquè arriba el fred. Passa tot d'aventures amb un núvol una mica "pesat" que el persegueix i...... Tranquils, que no us explicarem com acaba!
A més a més és un llibre molt divertit i molt entretingut perquè a cada pàgina (que són molt grans) hi ha ple de detalls per descobrir. No us ho perdeu, pareu molta atenció i deixeu volar la vostra imaginació!