dijous, 28 de maig del 2015

El grúfal

Aquesta setmana els alumnes de CI han anat a la biblioteca a escoltar el conte "El Grúfal" de Julia Donaldson. Els ha agradat molt. També hi ha una cançó composada i cantada per la pròpia autora que la podeu escoltar en anglès. Aqui us deixo, a més a més, un video on la Gemma Arellano explica el conte en castellà perquè el pogueu recordar i escoltar tantes vegades com vulgueu.

divendres, 1 de maig del 2015

Taller de lectura en veu alta


La Institució de les Lletres Catalanes ofereix a les escoles  la proposta "En veu alta" dins del  programa "Lletres a les aules".
Gràcies a aquesta iniciativa, el dimarts passat vam tenir a l'escola a l'Araceli Bruch, una bona lectora que ens va ensenyar a recitar poesia a través d'un Bestiari (poemes d'animals).
Vam jugar a memoritzar poemes, a representar-los, a entendre'ls...Vam aprendre coses d'alguns poetes i algunes paraules noves. Va ser una sessió molt profitosa!


Gran estrena de teatre dels alumnes de sisè

Els alumnes de sisè van representar pels seus companys de 2n dues obres de teatre llegit, una en anglès i l'altra en català. Ambdues obres són de l'autora Adelaida Frías. Ho van fer molt bé!!! 
Aquí us deixem unes fotos de la representació en anglès "King Lion and little Mouse" (una adaptació de la faula d'Esop "El lleó i el ratolí").