dissabte, 28 de febrer del 2015

Els padrins de 6B acompanyen als seus fillols de 1B a la biblioteca de Llefià

El dimarts 24 de febrer els padrins lectors de 6è B van acompanyar als seus fillols a la biblioteca Xavier Soto del barri de Llefià. Els van explicar com funciona una biblioteca, els van ensenyar contes i van poder mirar i llegir moltes històries. Molts dels fillols de 1r ja tenen el carnet de la biblioteca però els que no el tenen han dit que demanaran als seus pares de tornar-hi per poder-lo tenir.

dissabte, 21 de febrer del 2015

Participeu en el concurs de poesia


diumenge, 8 de febrer del 2015

Ja vam començar el LEXCIT i va ser tot un ÈXIT

Dijous vam començar el projecte LEXCIT que dirigeix la Fundació Jaume Bofill amb cinc alumnes de 4t de la ESO de l'institut Júlia Minguell, que faran de padrins lectors de 5 alumnes de 4t i 5è. En aquesta sessió es van conèixer una mica, es van explicar les seves motivacions i van començar "mans a l'obra". La Paula Araque de 5è comenta que s'ho va passar molt bé amb la Marta i que s'està llegint un llibre titulat "La reina dels micos". La Noelia, també de 5è, va conèixer la Sara i,després de presentar-se, van agafar un llibre i les paraules que no entenia, la Sara els hi explicava. També assegura que s'ho va passar molt bé.
La Janet de 4t ens explica que ha llegit amb la seva padrina i que després han fet un dibuix i l'han interpretat. Li ha agradat la sessió perquè li agrada llegir i ha trobat a la seva padrina molt amable. Es pensava que no li agradaria però ha acabat molt contenta.

dimarts, 3 de febrer del 2015

Anem a la biblioteca de Llefià

Avui 2 de febrer, padrins i fillols lectors de 6èA i 1rA han anat a visitar la biblioteca del barri. Els padrins acompanyaven als seus fillols en una sessió on els han explicat com funciona una biblioteca, què es necessita per endur-se llibres i altres materials en préstec i els han ensenyat alguns llibre molt especials. Tot plegat ha estat molt profitós i han descobert que les biblioteques donen molt de joc.