dijous, 23 d’abril del 2015

Taller de poesia

Per anar fent un tastet de Sant Jordi, el dia 21 d'abril ha vingut a l'escola la Rosa Fité a oferir-nos un taller de poesia de la mà de l'editorial Baula. Hi han assistit els alumnes de 3r, 4t i 6è i ha estat un èxit rotund.
Ha recitat poemes i els ha convertit en un joc d'endevinalles.
Ha començat per aquella cançoneta de quan érem petits: "El gall i la gallina" i la hem representat. Després "Mosques i mosquits" del poeta Pere IV i "Cangur, el fill" de Josep Carner i un de nosaltres s'ha disfressat de cangur. Hem seguit amb el poema de "La papallona" i el mes de "Març" de Miquel Martí i Pol.
També ens ha regalat un conte: en "Pere pescallunes" amb il·lustracions fetes per ella mateixa i hem tret algunes idees que ens volia transmetre aquesta història, com que cal perseguir els nostres somnis i que cal reflexionar les coses i no fer rebequeries de nens petits. Hem seguit amb animals del mar: pop, musclo, medusa i estrella de mar de l'autora Olga Xirinacs i hem escoltat un poema sense paraules, el que se'n diu poesia visual i, en aquest cas, també sonora perquè anava acompanyada amb música.

En definitiva, ens ho hem passat genial i ja sabem que tots aquests poemes i més els podem trobar a la biblioteca de l'escola. No us perdeu els reportatges gràfics, esteu tots guapíssims!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada