diumenge, 28 d’abril del 2013

FAULA LA RABOSA I EL CORB

Els alumnes de 4t hem participat al concurs "EL GUST PER LA LECTURA" versionant i il·lustrant una faula d'Enric Valor titulada "LA RABOSA I EL CORB". AQUESTES SÓN LES OBRES D'ART QUE HEM FET!!!

REGAL DE XAROP

Amb motiu de la visita de la Muntsa Mimó i de la lectura del seu llibre, hem après un munt de coses. Les hem volgut recollir en aquest treball. Esperem que en gaudiu!


diumenge, 21 d’abril del 2013

ENS VISITA LA MUNTSA MIMÓ


 

El passat 19 d'abril l'autora del llibre "Xarop de banya d'unicorn" ens va visitar a la nostra escola. Va estar parlant amb els alumnes de 3r, que han llegit el seu llibre. Ens va explicar la història del llibre: d'on va sorgir la idea i com aquest llibre que ens ha agradat tant, l'hem pogut arribar a llegir. Vam passar una molt bona estona amb ella i li agraïm molt que compartís aquest temps amb nosaltres. Gràcies Muntsa per haver vingut i per haver-nos donat la oportunitat de conèixer la història del follet Tumai.

diumenge, 7 d’abril del 2013

RODOLINS A L'ESTIL RASPALL

Després de llegir els poemes de la Joana Raspall del llibre "Com el plomissol" hem fet i il·lustrat rodolins amb els temes que la centenària poetessa tracta. També hem aprofitat per presentar aquest treball al concurs "El Gust per la lectura" d'aquest any.